MiniSparkles

Melissa Lähde, valmentaja

Näin valmennan

Nautin työskentelystä yhdessä luistelijoiden ja joukkueiden kanssa. Harjoituksissa luon positiivista ja kannustavaa ilmapiiriä. Pidän tärkeänä, että joukkueen yhteishenki on yhtenäinen ja luistelijat tuntevat itsensä tasavertaisiksi joukkueessa. Tavoitteenani on tukea jokaisen luistelijan kasvua ja kehitystä kokonaisvaltaisesti yksilöinä, siksi urheilijoiden tunteminen on minulle tärkeää. Toivon, että valmennukseni kautta luistelijoille tarttuu harrastuksesta paljon oppeja matkaan lajitaitojen lisäksi, kuten yhteistyötaitoja, tunne- ja vuorovaikutustaitoja sekä vahvempi itsetuntemus. Pyrin mahdollistamaan luistelijoille harjoitusten aikana paljon pätevyyden kokemuksia, jotta luistelijoiden usko oppimiseen ja omaan osaamiseen lisääntyy. Olen valmentajana hyvin välittävä, energinen, määrätietoinen ja lempeä. Lisäksi minulle työssäni on tärkeää jatkuva itseni kehittäminen monipuolisesti.

 

Melissan mielestä on tärkeää, että luistelijat saavat kokea treeneissä pätevyyden ja uuden oppimisen tunteita: ”Uskon, että kovaa työtä tekevät ja oppimisesta nauttivat yksilöt ja tiimit nousevat parhaaseen potentiaaliinsa”.

 

Tausta

Melissalla eli Mellulla on liikuntatieteiden maisterin tutkinto Jyväskylästä eli liikunnan ja terveystiedon aineenopettajan tutkinnot 2018. Academic personal trainer tutkinto 2019. Melissa aloitti valmentamisen 2016 Jyväskylän Taitoluisteluseurassa. Viimeisimpänä ennen HTK:hon tuleaan hän toimi JyTLS:n muodostelmaluistelun päävalmentajana kaudella 2019-2020.

Oman luistelu-uransa Melissa luisteli Helsingin Taitoluisteluklubissa 14 vuotta Team Fintasticin riveihin asti. Kirkkaimmat saavutukset aktiivivuosilta ovat 3 JWCC-kultaa Team Fintasticissa vuosina 2008, 2009 ja 2010. Melissa on luistellut myös yhden kauden 2005-2006 Australiassa Sydneyssä senioreissa Fire On Ice -joukkueessa.

 

 

TAKAISIN